Ekospray seinäeristeenä
EtusivuKäyttökohteetOmakotitalot

Omakotitalot

Ekospray on turvallinen ja toimiva valinta niin vanhojen omakotitalojen korjaus- ja lisäeristämiseen kuin passiivi- ja matalaenergiatalojenkin lämmöneristykseen. Vanhoissa omakotitaloissa, kuten rintamamies- ja hirsitaloissa, ruiskutettava polyuretaani asettuu vaivatta tiiviiksi eristeeksi vanhojen runkorakenteiden pintaan. Eriste toimii samalla rakenteiden tukena.

Puurakenteisten omakotitalojen alkuperäiset seinärakenteiden paksuudet voidaan ruiskutettavalla PU-eristeellä säilyttää. Tiivis ja tehokas ruiskutettava Ekospray nostaa rakennuksen asuinmukavuutta ja energiatehokkuutta nykyvaatimusten tasolle.

Lämmöneristyskykynsä ansiosta ruiskutettava PU-eriste on ylivoimainen myös nykyaikaisten passiivi- ja nollaenergiatalojen eristyksissä. Se soveltuu kaikkiin runkomateriaaleihin, betoni-, tiili-, puu- ja teräsrunkoihin.

Eristäminen Ekospraylla on kosteusteknisesti turvallista läpi vuoden. Ohuet eristekerrokset toimivat lisäksi niin höyry- kuin ilmasulkuinakin, eikä niiden erillisiä asennuksia tarvita.

Kysy lisää Ekospraystä numerosta

010 328 8921

Kaikki yhteystiedot

Katso video Ekosprayn ruiskuttamisesta

Ekospray-eristeet | Bang & Bonsomer Group Oy, Itälahdenkatu 18A, 00210 Helsinki | 010 328 8921 | info@ekospray.fi